3 Idiots online subtitrat

Post image of 3 Idiots online subtitrat
Film din categoria: Comedie, Dragoste, Drama, Filme Online 7 comentarii

“3 Idiots” spune povestea lui Farhan (Madhavan), Raju (Sharman Joshi) si Rancchoddas “Rancho” (Aamir Khan), sunt trei studenti la inginerie care impart o camera in campusul Colegiului Imperial de Inginerie. Farhan urmeaza dorintele tatalui de a devenii inginer, pe cand el doreste sa devina fotograf de animale salbatice. Raju studiaza ingineria pentru a deveni cineva si a-si putea scoate familia din saracie in timp ce Rancho, face totul din pasiune pentru motoare si masini. Cu toate ca este bun la toate Rancho reuseste intotdeauna sa-l scoata din sarite pe decanul facultatii, Viru (Virus) ( Boman Irani ), de cele mai multe ori prin raspunsurile creatoare si neortodoxe. Datorita prieteniei celor trei, decanul ii va numi “idioti”. Dupa nenumaratele peripetii din timpul universitatii cei trei reusec sa termine cu brio. Chatur (Omi Vaidya), un alt coleg al celor trei, care a fost intotdeauna invidios pe Rancho, le va spune ca dupa 10 ani sa se intalneasca in acelasi loc, si tocmai atunci fiecare se va putea lauda cu realizarile lor. Acum actiunea filmului se va muta peste 10 ani, cand fiecare va spune ce realizari are si totodata se va decide cine a ajuns cel mai bine. Acum va incepe si cautarea lui Rancho, care nu-si facuse prezenta la marea intalnire … Cine este cel mai realizat si ce vor descoperi despre Rancho va las pe voi sa aflati. O adevarata lectie de prietenie si de viata …

Vizionează filmul 3 Idiots online gratis subtitrat, 3 Idiots online, 3 Idiots online gratis subtitrat , 3 Idiots online gratis, 3 Idiots online subtitrat în limba română fără întreruperi.

Trailer 3 Idiots online subtitrat

Server 1 – 3 Idiots Online Gratis Subtitrat

Server 2 – 3 Idiots Online

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: Administrator | Adaugat pe: 8 October 2011 7 comentarii
Tag-uri: , , , , , ,
Comentarii
Oct 10, 2011
8:39 pm
#1 mary88 :

E super filmul

Jan 23, 2012
11:46 pm
#2 Anuska :

Cand am vz titlul am zis ca este vre`o comedie obisnuita cu pusti rasfatati dar filmul asta chiar merita vazut pe langa faptul ca este amuzant in acelasi timp ai si ce invatat din el…super :)

Jan 29, 2012
12:50 am
#3 claudia :

super!chiar merita vazut.

Feb 28, 2012
10:17 pm
#4 adina :

deci este cel mai frumos film pe care l-am vazut vreodata!!!!
super film:X:X:X:X:

Apr 23, 2012
3:17 am
#5 andreiush :

betoon
ceva super

Jul 17, 2012
12:21 am
#6 fabi :

super

Jul 31, 2012
1:15 am

inceputul este naspa dar in continuare filmul este bun dar cam scrie cam repede sublitrarea si sa duce cam repede la terminarea filmului va mai spun cum mi sa parut

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.