Animals United 3D (2011) online subtitrat

Film din categoria: Desene animate, Familie, Filme 2011, Filme Online 3 comentarii

Animals United 3D (2011) online gratis subtitrat prezintă o lume perfectă , din punct de vedere al naturii , fără ca mâna omului să intervină nicăieri , fără poluare , fără defrișări si așa mai departe , undeva în Africa. Uniunea animalelor 3D online gratis subtitrat îl aduce în prim plan pe Billy , o mangustă care împreună cu prietenul lui Socrate vor să aducă apa în acest loc minunat din Africa , unde delta râului Okavango este populată de animalele vioaie și jucăușe.Billy este o mangustă curajoasă iar Socrate un leu vegetarian , pâna acum nimic ciudat , sau foarte ciudat , dar animalele cu care se întâlnesc cei doi prieteni când pleacă în căutarea apei care trebuia să inunde savana și să asigure supravețuirea animăluțelor. Animals United 3D (2011) online gratis arată cum cei doi descoperă că apa nu mai ajunge în savană deoarece pe râu sa construit un baraj ce alimenta cu energie electrică un mare hotel recent construit.Finalul filmului Animals United 3D (2011) online subtitrat se încheie cu o întrebare pentru cei ce vor viziona filmul Uniunea animalelor 2011 3D online gratis : Vor reuși cei doi curajoși să readucă fericirea în savana minunată și să salveze acea regiune minunată din savană ? Nu rămâne decât să vizionați Animals United 3D (2011) online și să vă lasați părerea într-un comentariu .

Trailer Animals United 3D (2011) online subtitrat
Server 1 – Online Gratis Subtitrat

Server 2 – Online Subtitrat


Puteţi viziona şi : Animals United 3D (2011) online subtitrat

Animals United 3D (2011) online

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: Administrator | Adaugat pe: 27 April 2011 3 comentarii
Tag-uri: , , , , , , , ,
Comentarii
Apr 28, 2011
1:36 pm
#1 gina :

supei tari desenele:)

May 18, 2011
9:44 am
#2 geo :

tare filmu foarte frumos

May 25, 2011
4:28 pm
#3 seby :

Daca ar mai si merge ar fi si mai bine :)

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.