Battleship (2012) Online Gratis Subtitrat

Film din categoria: Actiune, Filme 2012, Filme Noi, Filme Online, SF 2 comentarii


Vizionezi online Battleship (2012) pe FilmeLive.net.
Ofiterul de marina Alex Hopper de pe vaporul USS John Paul Jones este logodit cu terapeuta Sam, fiica intransigentului si severului amiral Shane, Battleship (2012) Online Gratis Subtitrat care nu este deloc incantat de perspectiva acestei casatorii si ii reproseaza viitorului ginere ca isi iroseste calitatile profesionale. Alex il idolatrizeaza pe fratele lui mai mare Stone, care este ofiter pe vasul USS Sampson si dispune de toate abilitatile necesare pentru a fi un excelent comandant. Battleship (2012) Online Gratis Aflati in misiune in Oceanul Pacific, fratii Hopper, amiralul Shane, experta in armament Raikes si echipajele internationale ale vapoarelor ce compun o mica flota se confrunta cu o invazie extraterestra, alienii supranumiti The Regents intentionand sa construiasca o puternica sursa de energie in ocean si sa acapareze resursele bogate ale Battleship (2012) Online Terrei pentru a supravietui ca rasa. Cativa membri ai echipajului sunt trimisi sa cerceteze o ambarcatiune suspecta rasarita din adancuri, care nu este detectata de radar, desi este vizibila cu ochiul liber, iar atunci Subtitrare Battleship (2012) cand armamentul ultramodern din dotarea oamenilor nu pare a avea eficacitate impotriva acestei nave, care ia forma unui robot si deregleaza aparatura de bord, amiralul Shane intelege ca au de-a face cu un inamic periculos de pe alta planeta. Vizionare placuta si daca ti-a placut, comenteaza despre Battleship (2012) Online

Vizionează Battleship (2012) online gratis subtitrat, Battleship (2012) online tradus in limba română , filmul Battleship (2012) online, filmul online Battleship (2012) gratis subtitrat în limba română fără între întreruperi.

Acest film va fi on-line dupa ce va fi facut public pe internet. Va multumim pentru intelegere.

Battleship (2012) Trailer

Battleship (2012) Subtitrat in romana

Battleship (2012) Online subtitrat

Battleship (2012) Gratis Subtitrat

Daca vrei sa stii cand apare acest film, aboneaza-te la newsletterul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail mai jos si vei primi noutatile in materie de filme noi!
Film adaugat de: marius | Adaugat pe: 26 January 2012 2 comentarii
Tag-uri: , , , , , , , , , ,
Comentarii
Feb 4, 2012
4:10 pm
#1 dani :

cel mai bun sait online

Apr 17, 2012
11:26 pm
#2 Jean :

da cel mai bun sait 😀

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.