Big Momma’s House 2 online subtitrat

Film din categoria: Actiune, Comedie, Filme Online, Thriller 1 comentarii

Comedia online Big Momma’s House 2 gratis subtitrata , il prezinta tot pe acelasi Malcolm Turner din prima serie a acestui film online gratis , care are un concediu de doua saptamani , obligatoriu primit , deoarece sotia lui este pa cale sa nasca si trebuie sa aiba grija de ea .Numai ca , intamplarea face ca din nou sa se iveasca ceva si el sa joace rolul , “plinutei” femei Big Momma . In acest caz in care trebuie sa gaseasca infractorul si sa-l prinda , are de aface cu trei copii neastamparati si cu un caine ce are probleme . Intrebarea noastra , inainte de a viziona filmul online Big Momma’s House 2 gratis subtitrat, Malcolm Turner va reusi sa faca fata la toata aceasta aventura si sa prinda infractorul ? Nu ramane decat sa vizionati Big Momma’s House 2 online gratis subtitrat si sa lasati parerea intr-un comentariu .

Trailer Big Momma’s House 2 online subtitrat
Server 1 – Online Gratis Subtitrat

Server 2 – Online Gratis HD

Server 3 – Online Subtitrat

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: Administrator | Adaugat pe: 20 March 2011 1 comentarii
Tag-uri: , , , , , , , ,
Comentarii
Feb 21, 2012
4:56 pm

Interesant filmul!

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.