Die Hard 2 – Greu de ucis 2 online

Film din categoria: Actiune, Filme Online, Thriller 1 comentarii

In filmul Die Hard 2 – Greu de ucis 2 online care are personaj principal pe Brouce Willis dar in film joaca sub numele John McClane, fiind un politist din Los Angeles care isi asteapta draga sotie in aeroportul din Washington. In seara cand John McClane isi astepta sotia , la aeroport este planificat sa aterizeze un avion ce vine din America de Sud si care aduce un traficant de troguri ce urmeaza a fi dus in arest . Tot in aceeasi seara niste aliati ai traficantului de droguri reusesc sa intre asupra controlului radarului de la aeroport pentru a incerca sa-l scape . In tot ceea ce fac , omit un singur lucru , acela fiind cu totul axat pe John McClane ce ii va impiedica sa faca ce au scris pe planurile lor . Este o actiune combinata cu thriller-ul nemaipomenit facut de Brouce Willis in filmele lui . Merita vizionat acest film online .

Trailer Die Hard 2 – Greu de ucis 2 online
Server 1 – Online Gratis Subtitrat

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: Administrator | Adaugat pe: 4 March 2011 1 comentarii
Tag-uri:
Comentarii
Jan 2, 2012
7:21 pm
#1 amir :

sunteti TARI bv voua !

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.