Drive – Cursa (2011) online

Post image of Drive – Cursa (2011) online
Film din categoria: Actiune, Crima, Drama, Filme 2011, Filme Online, Thriller 3 comentarii

Unitate spune povestea unui driver cascadori fără nume (Ryan Gosling), munca la negru ca un driver evadare pentru un sindicat al crimei condusă de Bernie Rose (Albert Brooks). Aparent un singuratic, conducătorul auto se implică în viaţa de aproapele lui Irene (Carey Mulligan) şi Benicio fiul ei tineri (Kaden Leos). După acordul de a conduce vehicule pentru Standard Irene soţul recent eliberat conditionat (Oscar Isaac), şi găsindu-se pe partea greşită a contractului de asasinat, se imbarca conducătorului auto pe o misiune de a proteja Irina de la gangsterii vicios care ar încerca să-i rău pentru a ajunge la el. Este o linie de bine purtat complot care, în mâinile cuiva mai adeptului decât Refn ar fi probabil nimic mai mult decat un thriller forgettable, încă directorul masiv talentat, care a luat premiul cel mai bun regizor la Cannes, în acest an pentru unitate, meşteşuguri o angajarea şi film throwback palpitant crescute de spectacole maestru peste bord.

Vizionează filmul Cursa (2011) online gratis subtitrat, Cursa (2011) online, Cursa (2011) online gratis subtitrat , Drive (2011) online gratis, Drive (2011) online subtitrat în limba română fără întreruperi.

Trailer Drive – Cursa (2011) online subtitrat

Server 1 – Cursa (2011) Online Gratis Subtitrat

Server 2 – Drive (2011) Online

Server 3 – Cursa (2011) online tradus in romana

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: Administrator | Adaugat pe: 26 September 2011 3 comentarii
Tag-uri: , , , , , , , ,
Comentarii
Sep 26, 2011
9:56 pm
#1 tibi :

hmm…cam nasol filmu…adica nu neaparat nasol…da nici nu prea merita vazut…:|…oricum felicitari celor ce administreaza site-ul

Oct 15, 2011
12:45 pm
#2 E :

Foarte bun.

Jan 18, 2012
9:50 pm
#3 aaa :

Merita vazut…

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.