Filmul Thor (2011) online gratis subtitrat

Film din categoria: Actiune, Aventura, Drama, Fantezie, Filme 2011, Filme Online 3 comentarii

Filmul Thor (2011) online gratis subtitrat readuce acțiunea în cinematografice și arată celor ce vizionează Thor (2011) online un super erou în acțiune. Filmul Thor (2011) online are ca și personaj principal pe Thor , un războinic ce a fost alungat din Asgard pe pământ drept pedeapsă , urmând ca pe pământ să ajungă super erou și să fie un protector pentru pământeni . Nu rămâne decât să vizionati Thor (2011) online gratis subtitrat în limba română fără întreruperi și să vă lasați părerea personală despre film într-un comentariu .

Trailer Filmul Thor (2011) online gratis subtitrat
Server 1 – Thor (2011) Online Gratis Subtitrat

Server 2 -Thor (2011) Online


Puteţi viziona şi : Thor (2011) online subtitrat

Thor (2011) online

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: Administrator | Adaugat pe: 7 May 2011 3 comentarii
Tag-uri: , , , , , , ,
Comentarii
May 7, 2011
7:39 pm
#1 rada stelian :

BETON

May 30, 2011
9:00 pm
#2 ov3rlord :

Frumos si eu asteptam acest film de foarta multa vreme,dar servarul lasa de dorit dupa ce ca este unul ft lenes se mai si intrerupe dupa 70 de minute vas rekomanda servarul acela bulgaresc kontakte ft ft bun tinand cont ca nu se intrerupe deloc filmul si acolo odata urcat il poti vedea in totalitate fara sa platesti si fara limita de timp oricum faceti o treba minunata am gasit filme pe care nu le am gasit pe nici un site, filme de ultima ora ar fi pacat sa nu faceti ceva care sa usureze vizualizarea lor si sa scutiti utilizatori de sute de clikuri inutile va multumesc va doresc o zi , seara. cit se poate de minunata RESPECT

Apr 11, 2012
1:02 am
#3 anonim :

bai c sa spun a fost cv dar mi sa stricat internetul cand lam vazut asa c facea figuri dar cu filmul nu am avut nimik a fost chiar misto rau RESPECT TOTAL

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.