Footloose (2011) Online Gratis Subtitrat

Post image of Footloose (2011) Online Gratis Subtitrat
Film din categoria: Comedie, Drama, Filme 2011, Filme Online, Muzica 2 comentarii

Vizionezi online Footloose (2011) trailer pe FilmeLive.net.
Ren MacCormack ajunge din Boston într-un orăşel sudist – Bomont, unde are parte de o doză zdravănă de şoc cultural. Înainte cu câţiva ani de venirea lui Ren, comunitatea orăşelului a fost zguduită de un accident de maşină în care au murit cinci tineri. Footloose (2011) online gratis subtitrat Fiindcă tragedia s-a produs după o noapte petrecută în oraş, consilierii locali din Bomont şi cu reverendul Shaw Moore (interpretat de Dennis Quaid) decid să aplice legi drastice şi interzic muzica tare şi dansatul. In Footloose (2011) online gratis Ren nu e însă un tânăr obişnuit să se supună convenţiilor sociale aşa că revitalizează orăşelul şi în timp ce scutură aerul de plictiseală se îndrăgosteşte de fiica preotului, Ariel. Vizionare placuta si daca ti-a placut, comenteaza despre Footloose (2011) online

Vizionează Footloose (2011) online gratis subtitrat, Footloose (2011) online tradus in limba română , filmul Footloose (2011) online, filmul online Footloose (2011) gratis subtitrat în limba română fără între întreruperi.

Footloose (2011) Trailer

Footloose (2011) Subtitrat in romana

Footloose (2011) Online subtitrat

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: marius | Adaugat pe: 8 February 2012 2 comentarii
Tag-uri: , , , , , , , , , , ,
Comentarii
Jul 28, 2012
12:33 am
#1 larisa :

super film nul ratati inveti ceva

Aug 27, 2012
7:57 pm
#2 ~catalina~ :

superb filmuulll!!!merita vazuuttt!!multumesc site-ului!:)

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.