In Time (2011) online gratis subtitrat

Post image of In Time (2011) online gratis subtitrat
Film din categoria: Crima, Filme 2011, Filme Online, SF, Thriller 1 comentarii

Actiunea filmului se petrece undeva in viitor unde procesul de imbatranire a fost schimbata, oamenii trebuie sa plateasca pentru a ramane in viata. Oamenii se opresc din imbatranire la varsta de 25 de ani. Cu toate acestea, pe bratul lor este stampilat un ceas care indica cat de mult vor tra, defapt cat timp mai au de trait. Pentru a evita suprapopularea, timpul a devenit moneda si modul in care oamenii platesc pentru lux si necesitati. Cei bogati pot trai pentru totdeauna, in timp ce restul incearca sanegocieze pentru nemurirea lor. Untanar sarac este acuzat de crima atunci cand el mosteneste o avere de timp de la un barbat mort de clasa superioara. El este fortat sa fuga de forta politista corupta FBI, cunoscuta si ca “Cronometrorii”.

Vizionează filmul In Time (2011) online gratis subtitrat, In Time (2011) online, In Time (2011) online gratis subtitrat , In Time (2011) online gratis, In Time (2011) online subtitrat în limba română fără întreruperi.

Trailer In Time (2011) online subtitrat


Server 1 – In Time (2011) Online Gratis Subtitrat


Server 2 – In Time (2011) Online


Server 3 – In Time (2011) online tradus in romana

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: Administrator | Adaugat pe: 19 January 2012 1 comentarii
Tag-uri: , , , , , , , ,
Comentarii
Jan 22, 2012
5:12 pm
#1 Meme :

bv baieti super film..ar trebui sa scoateti mai multe pari nota:10+ succes!

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.