Interception

Film din categoria: Actiune, Filme Online 2 comentarii

Atunci cand una dintre unitatile guvernamentale experimentale este atacata de un grup de teroristi dispare o arma care poate schimba radical harta Americii. Acestia au furat prototipul unei arme experimentale creata de guvernul american.Unul dinte ingineri este implicat fara voia lui in acest conflict, deoarece este detinatorul codului necesar activarii armei.

Deoarece autoritatile sunt pasive si nu ii acorda nici un fel de autor, singurul sau aliat in lupta impotriva grupului de criminali este un agent FBI care insa momentan este suspendat. Astfel cei doi trebuie sa faca echipa pentru a opri grupul terorist si de a evita astfel distrugerea principalelor orase din Statele Unite.

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: Administrator | Adaugat pe: 5 April 2010 2 comentarii
Tag-uri:
Comentarii
Apr 6, 2010
11:58 am
#1 falkon :

panarama.. prea.prostesc

Apr 11, 2010
7:24 am
#2 santinela :

slab film….

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.