Justice League: Doom (2012) – Liga Dreptatii Online Gratis Subtitrat

Post image of Justice League: Doom (2012) – Liga Dreptatii Online Gratis Subtitrat
Film din categoria: Desene animate, Filme 2012, Filme Online 0 comentarii

Vizionezi online Justice League: Doom (2012) subtitrat pe FilmeLive.net.
Liga Dreptății online” compusă din bine-cunoscuții supereroi de benzi desenate: Batman, Superman, Wonder Woman, Green Lantern, Martian Manhunter și Flash, la care se mai adaugă și Cyborg se ocupă cu prinderea și pedepsirea celor care săvârșesc fapte care contravin legii. “Justice League: Doom (2012) – Liga Dreptatii Online Gratis Subtitrat” in timpul unui jaf când eroii noștri se ocupă de contracararea și anihilarea hoților, Mirror Master profită de situație și se infiltrează camuflat în batmobil în sediul secret a lui Batman de unde sustrage anumite informații secrete care se dovedesc a fi vitale pentru membrii ligii. La scurt timp după această întâmplare, nemuritorul și maleficul Vandal Savage convocă un grup de personaje negative cu super-puteri care au câte o răfuială personală cu cel puțin unul dintre membrii “Ligii Dreptății subtitrat“. Contra unei sume imense de bani acesta le propune anihilarea “Ligii Dreptății gratis“. Astfel cei cinci malefici: Bane, Cheetah, Metallo, Star Sapphire și Mirror Master intră într-o confruntare directă cu corespodenții lor din Liga Dreptății. “Justice League: Doom (2012) online gratis” din această confruntare se pare că fiecăruia dintre supereroii noștri le sunt anihilate puterile de omologii lor negativi. Învingătorii se prezintă în fața lui Vandal Savage pentru a-și primi recompensa. Acesta pluseaza cu o ofertă mult mai mare de bani pentru realizarea unui plan și mai diabolic cu urmări de proporții apocaliptice. Vor reușii super-eroii din Liga Dreptăţii să se salveze pe ei înșiși și asfel să salveze Pământul?! Vizionare placuta si daca ti-a placut, comenteaza despre Justice League: Doom (2012) online

Vizionează Justice League: Doom (2012) online gratis subtitrat, Justice League: Doom (2012) online tradus in limba română , filmul Liga Dreptății online, filmul online Liga Dreptății gratis subtitrat în limba română fără între întreruperi.

Justice League: Doom (2012) Subtitrat in romana

Justice League: Doom (2012) Online subtitrat

Liga Dreptății Gratis Subtitrat

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: marius | Adaugat pe: 22 March 2012 0 comentarii
Tag-uri: , , , , , , , , , ,
Niciun comentariu. Fii primul care lasă un comentariu!
Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.