Machine Gun Preacher (2011) Online Gratis Subtitrat

Post image of Machine Gun Preacher (2011) Online Gratis Subtitrat
Film din categoria: Actiune, Crima, Filme 2011, Filme Online 5 comentarii

Vizionezi online Machine Gun Preacher (2011) pe FilmeLive.net.

Inspirat dintr-o poveste reală, filmul biografic de acţiune “Machine Gun Preacher (2011) online gratis subtitrat” relatează remarcabila transformare pe care a suferit-o fostul motociclist şi traficant de droguri Sam Childers, care a renunţat la activitatea infracţională, a regăsit credinţa în Dumnezeu, s-a botezat la biserică şi a plecat în estul Africii pentru a da o mână de ajutor la reconstrucţia caselor distruse de războiul civil, cu scopul de a plăti pentru păcatele comise în trecut. Machine Gun Preacher (2011) online gratis ajuns în Sudan, Sam Childers a fost atât de şocat şi revoltat de practicile grupării militare rebele Lord’s Resistance Army, care răpea copii orfani, îi dota cu arme şi îi forţa să se transforme în soldaţi, deşi nici măcar nu ajunseseră la vârsta adolescenţei, încât a ignorat avertismentele asistenţilor sociali experimentaţi şi s-a aventurat pe teritoriul inamic în toiul nopţii pentru a recupera băieţii răpiţi, construindu-le acestora un orfelinat şi străduindu-se să le ofere un viitor decent într-o ţară marcată de ororile războiului. Machine Gun Preacher (2011) online după ce orfelinatul este incendiat de către rebeli, nord-americanul este încurajat de soţia lui Lynn să îl reclădească, iar faptul că îşi riscă viaţa în fiecare zi pentru a salva sute de copii sudanezi vulnerabili de la o existenţă lipsită de perspective îl ajută să se împace cu sine însuşi şi să găsească motivaţia de a-şi continua misiunea. Vizionare placuta si daca ti-a placut, comenteaza despre Machine Gun Preacher (2011)

Vizionează Machine Gun Preacher (2011) online gratis subtitrat, Machine Gun Preacher (2011) online tradus in limba română , filmul Machine Gun Preacher (2011) online, filmul online Machine Gun Preacher (2011) gratis subtitrat în limba română fără între întreruperi.

Machine Gun Preacher (2011) Subtitrat in romana

Machine Gun Preacher (2011) Online subtitrat

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: marius | Adaugat pe: 4 March 2012 5 comentarii
Tag-uri: , , , , , , , ,
Comentarii
Mar 4, 2012
7:23 pm
#1 lau :

belea

Mar 6, 2012
12:20 pm
#2 simionov ionut :

BV BV BV NU AM CUVINTE.FRATE FILMUL ASTA E ………ADEVARUL?
SUPER

Mar 8, 2012
9:13 pm

exceptional! ar trebui ca in fiecare din noi sa existe un SAM/.

Apr 4, 2012
3:04 am
#4 maura soiman :

mi-a dat emotii foarte mari filmul acesta.merita vazut.asta e adevarul:realitatea e mult mai dura decat pare……

Nov 21, 2012
2:01 am
#5 marius_frz :

realitatea este dura si face parte din viata noastra. frumos film

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.