Mirror Mirror (2012) Online Gratis Subtitrat

Film din categoria: Aventura, Comedie, Drama, Fantezie, Filme 2012, Filme Noi, Filme Online 0 comentarii

Vizionezi online Mirror Mirror (2012) torrent pe FilmeLive.net.

Regina e o femeie narcisistă, extravagantă, risipitoare şi obsedată de putere, sarcastică, dar şi foarte comică în ironia ei. Ea reuşeşte să pună stăpânire pe regat, căci Albă ca Zăpada, moştenitoarea de drept a tronului, e prea tânără şi naivă. Mirror Mirror (2012) online gratis subtitrat regina îl pune pe Brighton, servitorul ei exagerat de amabil şi cam pămpălău să o exileze pe Albă ca Zăpada în pădure. Prinţesa întâlneşte un grup de şapte rebeli care au arme foarte creative, pentru a compensa dimensiunile lor reduse. Mirror Mirror (2012) online gratis impreună încep să lupte pentru a recupera tronul. Vizionare placuta si daca ti-a placut, comenteaza despre Mirror Mirror (2012) online

Vizionează Mirror Mirror (2012) online gratis subtitrat, Mirror Mirror (2012) online tradus in limba română , filmul Mirror Mirror (2012) online, filmul online Mirror Mirror (2012) gratis subtitrat în limba română fără între întreruperi.

Acest film va fi on-line dupa ce va fi facut public pe internet. Va multumim pentru intelegere.

Mirror Mirror (2012) Trailer

Mirror Mirror (2012) Subtitrat in romana

Mirror Mirror (2012) Online subtitrat

Mirror Mirror (2012) Gratis Subtitrat

Daca vrei sa stii cand apare acest film, aboneaza-te la newsletterul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail mai jos si vei primi noutatile in materie de filme noi!
Film adaugat de: marius | Adaugat pe: 7 February 2012 0 comentarii
Tag-uri: , , , , , , , , , ,
Niciun comentariu. Fii primul care lasă un comentariu!
Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.