Miss Bala (2011) Online Gratis Subtitrat

Post image of Miss Bala (2011) Online Gratis Subtitrat
Film din categoria: Actiune, Drama, Filme 2011, Filme Online 3 comentarii

Vizionezi online Miss Bala (2011) subtitrat pe FilmeLive.net.
Laura Guerrero este o tânără care trăieşte în Tijuana, Mexic, cu tatăl şi fratele ei mai mic. Ea îşi doreşte dintotdeauna să devină o câştigătoare la concursurile de frumuseţe din localitet, cu toate că trăieşte într-o lumă dominată de violenţă şi condusă de interlopi. Miss Bala (2011) online gratis subtitrat Laura şi o prietenă de-a ei participă la concursul de frumuseţe din regiune, iar apoi merg la o petrecere a poliţiştilor în speranţa că asta le va sprijini candidaturile. În acest timp reţelele de crimă organizată lucrează de zor şi profită de lipsa de atenţie a poliţiştilor plănuind un masacru. Laura Guerrero scapă din masacrul petrecut în clubul de noapte plin de poliţişti, dar ajunge pe mâna celor din cartelul de droguri. Vizionare placuta si daca ti-a placut, comenteaza despre Miss Bala (2011) online

Vizionează Miss Bala (2011) online gratis subtitrat, Miss Bala (2011) online tradus in limba română , filmul Miss Bala (2011) online, filmul online Miss Bala (2011) gratis subtitrat în limba română fără între întreruperi.

Miss Bala (2011) Subtitrat in romana

Miss Bala (2011) Online subtitrat

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: marius | Adaugat pe: 23 February 2012 3 comentarii
Tag-uri: , , , , , , , , , ,
Comentarii
Mar 3, 2012
11:08 pm
#1 teo :

un film bun,merita vazut,nota 9

May 6, 2012
3:57 pm
#2 mony :

foarte bun pt categoria drama.

Aug 23, 2012
9:43 pm
#3 nick :

mda… ma asteptam la un final mai bun dar …. nu a fost sa fie :)

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.