Mr. Popper’s Penguins (2011) online subtitrat

Post image of Mr. Popper’s Penguins (2011)  online subtitrat
Film din categoria: Comedie, Familie, Filme 2011, Filme Online 1 comentarii

Inspirata din cartea pentru copii cu acelasi titlu din anul 1938 a autorilor Richard si Florence Atwater, comedia “Mr. Popper’s Penguins” il are in centrul actiunii pe Tom Popper, un dezvoltator imobiliar care darama localuri indragite de catre new yorkezi pentru a construi pe respectivele terenuri zgarie-nori. Dependent de munca si obsedat de ideea de a avansa in cariera si de a castiga o avere prin scheme machiavelice, domnul Popper a uitat semnificatia cuvintelor prietenie si iubire, motiv pentru care a fost parasit de catre sotia lui Amanda, care este implicata acum intr-o relatie amoroasa cu Rick, un ecologist fanatic. Atunci cand mosteneste de la instrainatul lui tata 6 pinguini si este fortat sa isi transforme apartamentul luxos intr-un paradis inghetat pentru a crea noilor locatari conditii prielnice de viata, Tom se ataseaza de amuzantele creaturi, iar performantele sale profesionale au de suferit. Urmarit de catre un vecin rauvoitor, care vrea sa castige bani reclamandu-l ca ascunde ilegal in apartament pinguinii al caror loc ar fi la Gradina Zoologica si sicanat de catre un portar care il ameninta ca va informa administratorul cladirii despre bizarii lui colegi de camera, Tom Popper invata cateva lectii pretioase de la pinguini.

Vizionează filmul Mr. Popper’s Penguins (2011) online gratis subtitrat, Mr. Popper’s Penguins (2011) online, Mr. Popper’s Penguins (2011) online gratis subtitrat , Mr. Popper’s Penguins (2011) online gratis, Mr. Popper’s Penguins (2011) online subtitrat în limba română fără întreruperi.

Trailer Mr. Popper’s Penguins (2011) online subtitrat

Server 1 – Mr. Popper’s Penguins (2011) Online Gratis Subtitrat

Server 2 – Mr. Popper’s Penguins (2011) Online

Server 3 – Mr. Popper’s Penguins (2011) online tradus in romana

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: Administrator | Adaugat pe: 2 October 2011 1 comentarii
Tag-uri: , , , , , , ,
Comentarii
Nov 12, 2011
11:11 pm
#1 dan :

super,,,

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.