Parodie 300 spartani – Meet the Spartans

Film din categoria: Comedie, Filme Online 2 comentarii

Eroul legendar Leonidas, înarmat doar cu o pelerina si o pereche de chiloti din piele, conduce un grup de 13 spartani în lupta pentru apararea teritoriului propriu în fata invadatorilor persani, din rândul carora fac parte Rocky Balboa, Ghost Rider, The Transformers si o verisune cocosata a celebrei Paris Hilton. Nimeni nu este în siguranta atunci când spartanii dau piept cu unele dintre cele mai mari vedete ale prezentului !

În “Meet the Spartans”, scenaristii si producatorii Jason Friedberg si Aaron Seltzer populeaza universul spartan ilustrat de filmul “300″ cu nenumarate vedete ale pseudoculturii hollywoodiene actuale. Parodia celor doi este completa si cuprinde nume din fiecare strat al mediei: plecând de la blockbustere celebre ca “Transformers,” “Shrek,” “Casino Royale,” “Spider-Man” si “Happy Feet”, reality-show-uri ca “American Idol,” “Dancing with the Stars,” “America’s Next Top Model” si “Deal or No Deal”, jocuri video ca “Grand Theft Auto” si terminând cu vedete ca Paris Hilton, Lindsay Lohan, Britney Spears, Donald Trump, Dr. Phil, Tom Cruise, J-Lo, si “Brangelina.”

Trailer

Server 1

Server 2


Server 3

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: Administrator | Adaugat pe: 15 November 2010 2 comentarii
Tag-uri: , , ,
Comentarii
Oct 19, 2011
3:11 pm
#1 Adisor :

forte fain filmu!!!zuper pt cine nu la vazut inca !
trebuie sa va uitai!!!!
supper!!!@@@!!!

Apr 8, 2012
5:24 pm
#2 felicia :

haios

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.