Pirates of the Caribbean: At World’s End (2007) / Piratii din Caraibe

Film din categoria: Actiune, Aventura, Comedie, Fantezie, Filme Online 1 comentarii

Lordul Cutler Beckett (TOM HOLLANDER) de la Compania Indiilor de Est a dobândit controlul asupra înfricosatorului vas-fantoma, “Olandezul Zburator”, si a capitanului sau malefic si razbunator, Davy Jones (BILL NIGHY). “Olandezul” colinda acum marile, distrugând fara mila corabiile piratilor, sub comanda Amiralului Norrington (JACK DAVENPORT).

Will Turner (ORLANDO BLOOM), Elizabeth Swann (KEIRA KNIGHTLEY) si Capitanul Barbossa (GEOFFREY RUSH) pornesc o serie de cautari disperate, pentru a-i aduna pe cei Noua Lorzi din Consiliul Fratilor, singura lor speranta de a-i înfrânge pe Beckett, “Olandezul Zburator” si Armada sa.

Dar unul dintre Lorzi lipseste – Capitanul Jack Sparrow (JOHNNY DEPP), fie cel mai bun, fie cel mai rau pirat al tuturor timpurilor, care a ramas prizonier în Lumea lui Davy Jones, în urma întâlnirii lui cu monstruosul Kraken.

Reuniti într-o alianta tot mai subreda, eroii nostri, între care Tia Dalma (NAOMIE HARRIS), Pintel (LEE ARENBERG) si Ragetti (MACKENZIE CROOK), trebuie sa ajunga mai intâi în periculosul si exoticul Singapore, unde sa înfrunte un pirat chinez, capitanul Sao Feng (CHOW YUN-FAT), pentru a pune mâna pe anumite harti si pe un vas care îi va purta pâna la capatul lumii, ca sa îl salveze pe Jack.

Dar, chiar daca vor reusi sa îl salveze pe Capitanul Jack, adunarea legendarului Consiliu al Fratilor s-ar putea sa nu fie de ajuns pentru a tine în loc periculosul val de atac alcatuit din Beckett, Davy Jones si puternica lor Armada … daca zeita capricioasa a marilor, Calypso, ramasa prizoniera sub chip de om, nu va putea fi eliberata si convinsa sa îi ajute.

În timp ce tradarile se tin lant, devine clar ca Jack, Will, Elizabeth, Sao Feng si Barbossa au fiecare planurile lui si niciunul dintre ei nu merita încrederea celorlalti. Totusi, fiecare trebuie sa îsi aleaga o tabara de partea careia sa fie, stabilindu-si aliantele finale pentru o ultima batalie, într-o titanica desfasurare de forte care ar putea elimina piratii iubitori de libertate de pe cele sapte mari – pentru totdeauna.

JOHNNY DEPP, ORLANDO BLOOM, KEIRA KNIGHTLEY si GEOFFREY RUSH se reîntâlnesc în filmul produs de Walt Disney Pictures/Jerry Bruckheimer Films, Piratii din Caraibe: La capatul lumii, o noua poveste de proportii epice din seria de filme blockbuster care relateaza aventurile fantastice ale Capitanului Jack Sparrow, alaturi de Capitanul Barbossa, Will Turner si Elizabeth Swann. De aceasta data, cvartetului i se alatura si superstarul de faima internationala CHOW YUN-FAT, în rolul capitanului Sao Feng, piratul care stapâneste în Singapore.

Avându-i pe JERRY BRUCKHEIMER ca producator si GORE VERBINSKI ca regizor, Capitanul Jack si ceilalti ridica pânzele si pornesc într-o noua aventura spectaculoasa, împodobita si de aceasta data cu voiosia si umorul lipsit de reverenta care îi poarta pe noi tarâmuri ale aventurii si fanteziei. Cele doua aventuri anterioare ale “Piratilor” au doborât recordurile la încasari în toata lumea, “Blestemul Perlei Negre” aducând încasari de peste 650 milioane de dolari în toata lumea – o cifra aproape dublata de “Cufarul omului mort” care a devenit al treilea titlu în topul filmelor cu cele mai mari încasari din istoria box-office-ului international, aducând peste 1 miliard USD si încasari uriase acasa, in valoare de 423.315.812 USD, ceea ce înseamna locul al saselea în istorie.

Scenaristii productiei “Piratii din Caraibe: La capatul lumii” sunt TED ELLIOTT si TERRY ROSSIO, co-scenaristii primului film si ai partii a doua, “Piratii din Caraibe: Cufarul omului mort”, având la activ si alte mari succese, cum ar fi “Aladdin” si “Shrek”. Filmul se bazeaza pe personajele create de Elliott & Rossio, Stuart Beattie si Jay Wolpert, fiind inspirate dupa Piratii din Caraibe ai lui Walt Disney. Producatorii executivi ai filmului sunt MIKE STENSON, CHAD OMAN, BRUCE HENDRICKS si ERIC McLEOD.

Trailer

Server 1

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: Administrator | Adaugat pe: 9 January 2011 1 comentarii
Tag-uri: , , , , , ,
Comentarii
Mar 4, 2011
8:33 pm
#1 puiu victoria beatrice :

e fain filmul, are foarte mult mister si asta e foarte cool

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.