Prom (2011) online

Film din categoria: Comedie, Drama, Filme 2011, Filme Online 1 comentarii


Adoleșcenții din Prom (2011) online subtitrat sunt tare nerăbdători să termine clasa a XII-a și totodată cu finalizarea ei vine și balul de absolvire. Cum acest bal trebuie să fie organizat ”ca la carte”, Nova Prescott se ocupă foarte bine de fiecare detaliu , până când se îndrăgostește parcă orbește de cel mai rau băiat al liceului , care până în acel moment nu avea nici o intenție de a participa la acest bal.Filmul Prom (2011) online gratis subtitrat este cu adevărat o dramă și bineînțeles combinat cu o comedie pe cinste deoarece toate lucrurile încep să o ia razna deoarece și alte copluri formate aflate în diferite stagii , au nelămuriri cu privire la participarea la acest eveniment, chiar și Lloyd, fata puțin dubioasă care la nici o petrecere nu are capacitatea de a cuceri un băiat de vârsta ei .

Vizionează filmul Prom (2011) online online gratis subtitrat, Prom (2011) online online, Prom (2011) online online gratis subtitrat , Prom (2011) online gratis, Prom (2011) online subtitrat în limba română fără întreruperi.

Trailer Prom (2011) online subtitrat


Server 1 – Prom (2011) Online Gratis Subtitrat


Server 2 – Prom (2011) Online


Server 3 – Prom (2011) Online Tradus

Server 4 – Prom (2011) Online HD

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: Administrator | Adaugat pe: 11 August 2011 1 comentarii
Tag-uri: , , , , , , , ,
Comentarii
Mar 9, 2012
4:00 pm

filmul a fost foarte bun merita vazut :*

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.