Red Riding Hood (2011) online gratis subtitrat

Film din categoria: Fantezie, Filme 2011, Filme Online, Groaza, Mister, Thriller 3 comentarii


Un sat blestemat , din punct de vedere al linistii locuitorilor , in filmul Red Riding Hood (2011) online gratis subtitrat , varcolacul ce nelinisteste pe deplin acest sat , locuitorii de frica dandui varcolacului animale, pasari numai sa-i lase in pace si sa-si potoleasca pofetele . Atunci cand este luna plina varcolacu iese din padurea care incojoara satul si ataca locuitorii , facand victime.Locuitorii satului blestemat , saturandu-se de chin si stapima cheama un vanator de varcolaci pe nume Father Solomon pentru a rezolva situatia.Odata cu venirea acestui vanator , apar si sfaturile din partea lui si primul sfat si avertisment care-l da vanatorul este ca acel varcolac , ziua se transforma intr-un om normal si se poate ascunde printre cetatenii satului , la aceasta veste o frumoasa fata Valerie , primeste aceasta veste foarte rau , deoarece varcolacul este unul din oamenii care-i iubeste . Red Riding Hood (2011) online gratis subtitrat sau Scufita rosie 2011 online gratis subtitrat prezinta spaima ingrozitoare a localnicilor acelui sat dintre paduri , fiind un super film nou 2011 .

Trailer Red Riding Hood (2011) online gratis subtitrat
Server 1 – Online Gratis Subtitrat

Server 2 – Online Gratis HD

Server 3 – Online Subtitrat

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: Administrator | Adaugat pe: 22 March 2011 3 comentarii
Tag-uri: , , , , , ,
Comentarii
Apr 16, 2011
10:19 am
#1 ana :

foarte frumos merita vazut

May 7, 2011
8:34 pm
#2 maya maya :

se cam blocheaza da e frumusel

May 27, 2011
5:52 pm
#3 Marina :

interesant filmu.pacat de site k e bun dar al strica f mult reclamele astea insistente si greu de inchis.st nasoale

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.