Safe House (2012) Online Gratis Subtitrat

Post image of Safe House (2012) Online Gratis Subtitrat
Film din categoria: Actiune, Crima, Filme 2012, Filme Online, Mister, Thriller 1 comentarii


Vizionezi online Safe House (2012) Online pe FilmeLive.net.
Tobin Frost a fost unul dintre cei mai experimentaţi şi abili agenţi din istoria CIA-ului, dar a decis să acţioneze pe cont propriu şi s-a transformat în cel mai periculos inamic al statului atunci când a început să vândă informaţii militare clasificate, pe care le cunoştea prin natura profesiei, contra unor sume de bani şi a periclitat astfel siguranţa naţională, reuşind să eludeze legea şi să nu fie capturat vreme de un deceniu. Safe House (2012) Online Gratis Subtitrat Matt Weston este un ofiţer începător, frustrat din cauza faptului că a fost privat de acţiune şi adrenalină în ultimul an fiindcă a primit misiunea de a conduce un adăpost CIA din Cape Town în care nu este ascunsă nicio persoană importantă, Safe House (2012) Online Gratis dar situaţia ia o turnură neaşteptată după ce tocmai renegatul Tobin Frost este adus în casa de siguranţă şi pus sub supravegherea agentului neexperimentat. Forţaţi să fugă spre o altă locaţie sigură după ce adăpostul lor este atacat şi devastat de către un grup de mercenari ce vor să-l captureze pe Tobin viu şi să-l oblige să le comunice un secret Safe House (2012) Subtitrat crucial, cei doi protagonişti trebuie să îşi unească forţele pentru a supravieţui suficient de mult timp încât să identifice cine sunt persoanele în care pot avea încredere şi cine sunt cei care i-au trădat, deşi fac parte din structurile CIA. Vizionare placuta si daca ti-a placut, comenteaza despre subtitrare Safe House (2012)

Vizionează Safe House (2012) online gratis subtitrat, Safe House (2012) online tradus in limba română , filmul Safe House (2012) online, filmul online Safe House (2012) gratis subtitrat în limba română fără între întreruperi.

Acest film va fi on-line dupa ce va fi facut public pe internet. Va multumim pentru intelegere.

Safe House (2012) Trailer

Safe House (2012) Subtitrat in romana

Safe House (2012) Online subtitrat

Safe House (2012) Gratis Subtitrat

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: marius | Adaugat pe: 26 February 2012 1 comentarii
Tag-uri: , , , , , , , , , ,
Comentarii
Mar 1, 2012
4:50 pm
#1 simionov ionut :

mistoo bv bv bv

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.