Seven Pounds – Sapte suflete (2008) online

Post image of Seven Pounds – Sapte suflete (2008) online
Film din categoria: Drama, Filme Online 1 comentarii

Seven Pounds online subtitrat urmareste povestea lui Ben Thomas, un agent IRS într-o misiune de a se reabilita de la un secret bantuie. L-am urma pe misiunea sa de a căuta şapte străini în nevoie disperată de ajutor. Planurile lui Ben sunt complicate atunci când o întâlneşte şi se îndrăgosteşte de Emily (Rosario Dawson), o tânără cu o boală de inimă terminal. Gabriele Muccino regizorul italian strălucit piese împreună un tragic moderna shakespeariene zi poveste de dragoste, ţesut între ziua de azi şi glimpses în trecut întunecat. Seven Pounds nu este o lovi cu piciorul înapoi şi în zona de film, va trebui să lucreze ca un membru al audienţei pentru a pune toate piesele împreună.Mai mult le permite mintea să lucreze în acest film, cu atât mai mult vei ieşi din ea.
TRADUCERE FACUTĂ DE GOOGLE TRANSLATE.

Vizionează filmul Seven Pounds (2008) online gratis subtitrat, Seven Pounds (2008) online online, Seven Pounds (2008) online gratis subtitrat , Sapte suflete (2008) online gratis, Sapte suflete (2008) online subtitrat în limba română fără întreruperi.

Trailer Seven Pounds – Sapte suflete (2008) online subtitrat

Server 1 – Sapte suflete (2008) Online Gratis Subtitrat

Server 2 – Seven Pounds (2008) Online

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: Administrator | Adaugat pe: 10 September 2011 1 comentarii
Tag-uri: , , , , , , , , ,
Comentarii
Jan 18, 2012
9:11 pm
#1 Camelia :

Filmul e super!!Pe la inceput nu prea iti dai seama ce se intampla dar de la mijloc incep sa se lege toate…e super filmul,,chiar am plans:((

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.