Shark Night 3D – Noaptea rechinilor 3D (2011) online

Post image of Shark Night 3D – Noaptea rechinilor 3D (2011) online
Film din categoria: Filme 2011, Filme Online, Groaza, Thriller 2 comentarii

Despre aceasta perioada a anului trecut, am văzut un film numit “Piranha”. A fost un remake a pierde un favorit cult 1978 produse de Roger Corman, un fel de film B-brânzos, care a fost atât de rău încât să derâdere urcat pentru a fi distractie. Asta a fost, desigur, filmul original nu, remake-ul, care a facut pe lista mea de cele mai rele filme din 2010. Acum, exact un an mai târziu, speranţele mele pentru a vedea un bun creatura-caracteristica de pe ecranul de argint au fost din nou strivit de ceea ce a fost, în esenţă, imaginea exact aceeaşi am vazut toamna trecuta. Singura diferenţă este, acum suportabil, greu-la-îndura stick-figura de caractere sunt munched pe de mari rechini false CGI în loc de piranha mari CGI fals.

Vizionează filmul Noaptea rechinilor 3D (2011) online gratis subtitrat, Noaptea rechinilor 3D (2011) online, Noaptea rechinilor 3D (2011) online gratis subtitrat , Shark Night 3D (2011) online gratis, Shark Night 3D (2011) online subtitrat în limba română fără întreruperi.

Trailer Shark Night 3D – Noaptea rechinilor 3D (2011) online subtitrat

Server 1 – Noaptea rechinilor 3D (2011) Online Gratis Subtitrat

Server 2 – Shark Night 3D Online

Server 3 – Noaptea rechinilor 3D (2011) online tradus in romana

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: Administrator | Adaugat pe: 21 September 2011 2 comentarii
Tag-uri: , , , , , , , , , , , , , , ,
Comentarii
Oct 11, 2011
5:35 am
#1 Darjan Augustin :

Filmele pe care le vizionez se opresc inainte de terminare. Din ce cauza? Cum pot sa vad filmele pana la capat? Va multumesc anticipat.

Author Oct 11, 2011
4:17 pm
#2 Administrator :

Probabil le vizionezi pe serverele VideoBB ce au restrictie de 72 minute si care totusi poate fi inlaturata cu softul numit “CacaoWeb” .Esta un tutorial , adaugat de mine ce explica exact pasii.

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.