The Grey (2012) Online Gratis Subtitrat

Post image of The Grey (2012) Online Gratis Subtitrat
Film din categoria: Actiune, Aventura, Drama, Filme 2012, Filme Online, Thriller 3 comentarii

Vizionezi online The Grey (2012) Torrent pe FilmeLive.net.

Un grup de muncitori petrolişti conduşi de către Ottway se prăbuşesc cu avionul în regiunea de tundră din Alaska în timp ce se întorceau spre casă, fiind forţaţi să se confrunte cu gerul crunt, lipsa de provizii şi o haită flămândă de lupi pentru care ei nu reprezintă decât o pradă. The Grey (2012) online gratis subtitrat grav răniţi în urma prăbuşirii aparatului de zbor în care călătoreau, izolaţi în sălbăticie, neobişnuiţi cu temperatura atât de scăzută, cu vântul şfichiuitor şi cu furtunile de zăpadă, fără rezerve de alimente şi apă potabilă şi fără arme cu ajutorul cărora să se apere de animalele sălbatice, supravieţuitorii se află într-o situaţie-limită. The Grey (2012) online gratis atacaţi în mod constant de haita de lupi, oamenii trebuie să improvizeze aşa-zise arme cu care să ţină la distanţă animalele, folosindu-se de toate cunoştinţele şi abilităţile de care dispun pentru a rămâne în viaţă, Ottway luptând cu înverşunare împotriva condiţiilor atmosferice vitrege şi a faunei din zonă pentru a se întoarce în braţele soţiei pe care o adoră şi pe care o poartă în gândurile lui în permanenţă, la fel cum îi păstrează cu sfinţenie fotografia. Vizionare placuta si daca ti-a placut, comenteaza despre The Grey (2012) online

Trailer

Vizionează The Grey (2012) online gratis subtitrat, The Grey (2012) online tradus in limba română , filmul The Grey (2012) online, filmul online The Grey (2012) gratis subtitrat în limba română fără între întreruperi.

The Grey (2012) Subtitrat in romana

The Grey (2012) Online subtitrat

The Grey (2012) Gratis Subtitrat

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: marius | Adaugat pe: 5 February 2012 3 comentarii
Tag-uri: , , , , , , , , , ,
Comentarii
Feb 5, 2012
3:08 pm
#1 gi-08 :

un film bun, nu grozav, dar bun, il recomand, povestea, subiectul e excelent, actiunea in mungi, zapada, limitele de supravietuire, un film numai bun de vizionat…

Feb 5, 2012
3:09 pm
#2 gi-08 :

un film bun, nu grozav, dar bun, il recomand, povestea, subiectul……. e excelent, actiunea in mungi, zapada, limitele de supravietuire, un film numai bun de vizionat…mulmumesc de film.

Feb 8, 2012
1:40 pm
#3 ank :

nu e fff bun..

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.