The Ring – Avertizarea (2002)

Film din categoria: Groaza 1 comentarii

The Ring (2002) – Avertizarea – O caseta video ii sperie pe oamenii unui oras de pe coasta de vest. Caseta contine o serie de imagini ciudate si tulburatoare si, dupa ce le vizioneaza, multi oameni primesc un telefon necunoscut prin care sunt averizati ca vor muri in sapte zile. Cativa tineri care vizioneaza caseta in timpul unei mini-vacante la o cabana primesc apelul cu averizarea, insa nu-l iau in seama si toti mor in aceeasi noapte.

Rachel Keller este un jurnalist care s-a decis sa investigheze problema. Ea gaseste cabana din munti si vizioneaza caseta. Dupa ce primeste apelul, Rachel isi da seama ca trebuie sa rezolve cazul in mai putin de o saptamana.

The Ring – Avertizarea (2002) – Online subtitrat Server 1

 

The Ring – Avertizarea (2002) – Online subtitrat Server 2

Trailer The ring – Avertizarea (2002) – Subtitrat in limba romana

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: Administrator | Adaugat pe: 2 December 2011 1 comentarii
Tag-uri: , , , , ,
Comentarii
Aug 20, 2012
3:28 pm
#1 robiy :

cel mai HOROr film pe care lam vazut ,ii interesant dar cel mai important lucru : nu va uitati niciodata noaptea singur la el ca muriti de frica

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.