The Sitter (2011) Online Gratis Subtitrat

Post image of The Sitter (2011) Online Gratis Subtitrat
Film din categoria: Comedie, Filme 2011, Filme Online 1 comentarii

Vizionezi online The Sitter (2011) pe FilmeLive.net.

The Sitter (2011) Online Gratis Subtitrat după ce este suspendat de la facultate pentru întregul semestru, Noah este presat de către mama lui să îşi găsească un loc de muncă şi să contribuie la cheltuielile casei, motiv pentru care tânărul supraponderal şi spurcat la gură acceptă să aibă grijă pentru o singură noapte de cei trei copii ai vecinei sexy de vizavi, convins fiind că nu-i strică să aibă bani în plus în portofel.The Sitter (2011) Online Gratis Subtitrat ceea ce nu a luat în calcul studentul, care nu are niciun fel de calităţi ce l-ar putea recomanda pentru postul de dădacă, este faptul că Rodrigo, Slater şi Blithe sunt nişte drăcuşori de copii, poznaşi, neascultători şi obraznici, care nu se dau în lături de la nicio farsă şi de la nicio şotie pentru a-i transforma viaţa într-un coşmar şi pentru a-i îngreuna misiunea de a-i supraveghea.The Sitter (2011) Online Gratis Subtitrat atunci când este sunat de către prietena lui, care îl invită la o petrecere şi îi promite o partidă de sex de neuitat în cazul în care va reuşi să-i procure droguri, iresponsabilul Noah îi urcă pe cei trei copii în maşină şi se aventurează împreună cu ei prin cartierele rău famate ale New York-ului, intrând în conflict cu doi dealeri de stupefiante cu intenţii criminale. Vizionare placuta si daca ti-a placut, comenteaza despre The Sitter (2011)

Vizionează The Sitter (2011) online gratis subtitrat, The Sitter (2011) online tradus in limba română , filmul The Sitter (2011) online, filmul online The Sitter (2011) gratis subtitrat în limba română fără între întreruperi.

The Sitter (2011) Trailer

The Sitter (2011) Subtitrat in romana

The Sitter (2011) Online subtitrat

The Sitter (2011) Gratis Subtitrat

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: marius | Adaugat pe: 25 March 2012 1 comentarii
Tag-uri: , , , , , , , , , ,
Comentarii
Mar 26, 2012
1:49 pm
#1 Catalin :

Film pozitiv, bun de relaxare!

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.