The Vow (2012) Online Gratis Subtitrat

Post image of The Vow (2012) Online Gratis Subtitrat
Film din categoria: Dragoste, Drama, Filme 2012, Filme Online 2 comentarii

Vizionezi online The Vow (2012) torrent pe FilmeLive.net.

Inspirata dintr-un caz real petrecut in New Mexico in anul 1993, drama romantica “The Vow” ii are in centrul actiunii pe tinerii indragostiti Paige si Leo, care se casatoresc in mod spontan intr-un muzeu, in prezenta unui grup de prieteni apropiati si fara sa ceara permisiunea curatorului, The Vow (2012) online gratis subtitrat incepand cu entuziasm viata in doi si implicandu-se cu trup si suflet intr-o poveste de iubire plina de romantism si gesturi excentrice. Atunci cand automobilul lor este izbit din spate de un camion, Paige este grav ranita si intra in coma, The Vow (2012) online gratis iar dupa ce se trezeste sufera de amnezie severa si nu isi recunoaste partenerul de cuplu, care nu se dezlipeste zi si noapte de langa patul ei de spital si incearca prin toate mijloacele sa o ajute sa-si reaminteasca sentimentele puternice ce i-au legat. Vizionare placuta si daca ti-a placut, comenteaza despre The Vow (2012) online

Vizionează The Vow (2012) online gratis subtitrat, The Vow (2012) online tradus in limba română , filmul The Vow (2012) online, filmul online The Vow (2012) gratis subtitrat în limba română fără între întreruperi.

The Vow (2012) Trailer

The Vow (2012) Subtitrat in romana

The Vow (2012) Online subtitrat

The Vow (2012) Gratis Subtitrat

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: marius | Adaugat pe: 26 March 2012 2 comentarii
Tag-uri: , , , , , , , , , ,
Comentarii
May 7, 2012
11:39 pm
#1 biba :

a inceput tragic dar cred ca e bun cu toate ca se descarca mai greu decat melcu:((

Jun 8, 2012
1:26 pm
#2 Irina :

ideea filmului e interesanta, dar e plictisitor,

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.