Tooth Fairy 2 (2012) – Zâna Măseluţă 2 Online Gratis Subtitrat

Post image of Tooth Fairy 2 (2012) – Zâna Măseluţă 2 Online Gratis Subtitrat
Film din categoria: Comedie, Familie, Filme 2012, Filme Online 1 comentarii

Vizionezi online Tooth Fairy 2 (2012) subtitrat pe FilmeLive.net.
În această continuare a primei părți, cel care va deveni “Zâna Măseluţă subtitrat” este, neîndemânaticul şi grasul, Larry Guthrie. Acesta este în culmea fericirii când, participând, la o tombolă “aranjată” a cărui premiu este o superbă maşină, se vede aproape câştigător, având de trecut doar un test de popice pentru a intra în posesia maşinii. “Tooth Fairy 2 (2012) online gratis subtitrat” organizatorul tombolei este, Beauregard Bilings, un tip fals şi fără scrupule care a pus ochii pe frumoasa Brooke, prietena lui Larry. Mizând pe neîndemânarea lui Larry, Beauregard este liniştit în ce priveşte acordarea premiului. Dar, spre surprinderea tuturor participanţilor, Larry reuşeşte o lovitură de popice incredibilă prin care cîştigă maşina. În schimb, tot atunci, o pierde pe Brooke, deoarece nu şi-a respectat o promisiune. Beauregard profită de situaţie şi devine iubitul lui Brooke. De acum, Larry, încarcă din răsputeri să-i recîştige inima fostei sale iubite. Se oferă să o înlocuiască la activităţile cu copiii unde munceşte Brooke. Însă, şi aici, strică totul, dovedindu-se un adevărat dezastru. Cînd revine, Brooke, este întâmpinată de un copil care plănge fiindcă nu mai crede în “Zâna Măseluţă online” deoarece Larry i-a spus că aceasta nu există. “Tooth Fairy 2 (2012) online gratis” din acest moment, Larry se vede purtat în lumea de basm a zânelor unde este tranformat în zână drept pedeapsă, cu sarcina de a aduna 10 dinţi de la copii. Dacă se opune sau dacă nu reuşeşte acest lucru, este ameninţat că îi va fi stearsă din minte cea mai frumoasă amintire a sa. Cum o va scoate la capăt Larry, cu noua sa misiune şi dacă o ca recâştiga pe Brooke, depinde acum doar de el…… Vizionare placuta si daca ti-a placut, comenteaza despre Tooth Fairy 2 (2012) online

Vizionează Tooth Fairy 2 (2012) online gratis subtitrat, Tooth Fairy 2 (2012) online tradus in limba română , filmul Zâna Măseluţă 2 (2012) online, filmul online Zâna Măseluţă 2 (2012) gratis subtitrat în limba română fără între întreruperi.

Tooth Fairy 2 (2012) Subtitrat in romana

Tooth Fairy 2 (2012) Online subtitrat

Zâna Măseluţă 2 (2012) Gratis Subtitrat

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: marius | Adaugat pe: 22 March 2012 1 comentarii
Tag-uri: , , , , , , , , , ,
Comentarii
Mar 27, 2012
9:28 pm
#1 Denisa :

Este un film frumos.chiar daca pare de copii…nu este.Este un film minunat.

Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.