We Bought a Zoo (2011) – Avem un Zoo! Online Gratis Subtitrat

Post image of We Bought a Zoo (2011) – Avem un Zoo! Online Gratis Subtitrat
Film din categoria: Filme Online 0 comentarii

Vizionezi online We Bought a Zoo (2011) – Avem un Zoo! subtitratpe FilmeLive.net.
Fostul ziarist Benjamin Mee, care a muncit la ziarul engez The Guardian, şi-a scris amintirile, iar aceste memorii sant in centrul atentiei in filmul “We Bought a Zoo (2011) online gratis subtitrat“. Un tata care îşi pierde nevasta ii duce pe copii la tara pentru a avea in grija lor niste animalute exotice. Benjamin Mee in filmul “Avem un Zoo! online subtitrat” a dat toata agoiseala lui pentru a lua o gradina zoologica intro stare destul de proasta, traind in acesta zoo aproximativ 200 de necuvantatoare pe cale de disparitie. El se hotaraste sa refaca si sa redeschida gradina zoo in memoria nevestei lui, Katherine, care a decedat din cauza cancerului. Katherine ar fi fost foarte fericita tinand cont ca era o persoana care indragea foarte tare animalele. Vizionare placuta si daca ti-a placut, comenteaza despre We Bought a Zoo (2011) gratis

Vizionează We Bought a Zoo (2011) online gratis subtitrat, We Bought a Zoo (2011) online tradus in limba română , filmul Avem un Zoo! online, filmul online Avem un Zoo! gratis subtitrat în limba română fără între întreruperi.

CD 1

We Bought a Zoo (2011) Subtitrat in romana

We Bought a Zoo (2011) Online subtitrat


CD 2

Avem un Zoo! Gratis Subtitrat

Filmul Avem un Zoo!

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net. Introdu adresa de e-mail!
Film adaugat de: marius | Adaugat pe: 15 April 2012 0 comentarii
Tag-uri: , , , , , , , , , ,
Niciun comentariu. Fii primul care lasă un comentariu!
Lasă un comentariu

Security Code:

Filmul anterior
«
Urmatorul film
»
Filme

Daca vrei sa primesti pe mail toate filmele adaugate pe site, aboneaza-te la feedul FilmeLive.net!

Atentie! Trebuie sa confirmi abonarea la feed. Vei primi un e-mail cu instructiuni, da click pe link-ul din el. Serviciul este oferit de Google FeedBurner. Nu vei primi decat mail-uri cu filme noi.